1, 2, 2 O'CLOCK, 3 O'CLOCK ROCK

Glömde någon att ställa om klockan idag? Jag vaknade i alla fall imorse och möttes av den glada insikten att jag kunde sova en hel timme till innan jag skulle till jobbet!
..
Nu ska jag dricka en kopp te sen ska jag göra mig iordning för 18-årsfest ikväll.
Grattis Milla och Bullen!!
..
(bilder kommer upp senare i natt eller imorgon, troligen imorgn)
..
Puss på er!
Elina

THIS IS HALLOWEEN

Jobb imorse. Det är inte så jobbigt att gå upp på morgnarna som det var då jag började med helgjobbet. Jag har nog vant mig.
..
Därför det är lov så tänkte jag fira med att göra absolut ingenting idag (efter jobbet vill säga), vilket jag också gjorde. (fast jag for och handlade innan lunch). Nu ska jag bli upphämtad av Z:a så ska vi fara till henne och se film. Vi ska ha halloweenfest senare i veckan så det blir inte att klä ut sig idag.
..
Puss på er!
Elina

MEN VI HAR SKUGGORNA BAKOM OSS TROTS ALLT

LOV!!!!!
Äntligen!!
Nu ska jag ha en välförtjänt vecka av lugn och ro!
..
Vi hade ingen biologi idag så vi for till nordanå och kollade på estetarnas projekt. Stillbildsfilmer, generellt sett så var de bra (fanns vissa som inte var det men men).
..
Efter skolan gick vi på stan och köpte presenter åt två födelsedagsbarn (en redan fyllda 18 och en blivande 18åring). På söndag ska de firas!
..
Jag köpte även en termosmugg åt mig själv samt ett armband med 10 berlocker (totalt skulle det kostat 429 men fick det för 79 (!)).
..
Ikväll får jag finbesök av väninnorna Tori och Z:a, vi ska ta det lugnt och bara umgås. Jag ska upp och jobba imorgon så det blir en lugn kväll.
..

Lägg märke till det slimegröna vattnet vi såg på stan!
..
Puss på er!
Elina

I WILL DERIVE

Jag håller på att spy över matteboken. Prov imorgon och jag orkar inte räkna mer! Min tillflyktsort blir som vanligt datorn med Facebook och TV:n med Project Runway. Jag är så glad över att de två finns!
..
Jag var på kupan idag efter skolan och köpte en flanellskjorta, en blus, en kofta, en väst, ett linne och ett skärp. Tur att second hand är billigt!
..
Mr. Cypern har fått tag i säsongskort till AIK-matcherna. Så ikväll blir jag bjuden på gratis hockey. Det blir att ta fram AIK-halsduken och det svarta och gula nagellacket. Bättre avslut på en torsdagskväll är svårt att hitta!
..



Vi satt de första två (inte så bra stämning) men vi stod sista och det var så kul det brukar vara!
..
Puss på er!
Elina

SING FOR EVERY MAN AND WOMAN

Jag har varit barnvakt åt jättefina barn hela kvällen. Jag läste för dem jättelänge och de somnade som de små änglar de är.
..
Nu sitter jag framför TV:n och ströser på någon kriminalserie på femman och orkar inte gå och lägga mig. Tur att jag har sovmorgon imorgon!
..
Puss på er!
Elina

ATT FÅNGA EN FJÄRIL

51/53 på religionsprovet=MVG. Elina=Glad och kommer leva på det resten av veckan!
..
Jag träffade på Milla. Det blev lite pinsamt. Förlåt!
..
Trivselkväll på dansen med livemusik. Det drar alltid bra folk. Hoppas alla kommer!
..

..
Puss på er!
Elina

ALDRIG RIKTIGT SLUT

Städastädastäda!!
Imorgon blir det religionsredovisning. Har vi i gruppen bestämt vad vi ska säga? NEJ!
Jag rymmer iväg lite till musikskolan och har dansträning nu (modern/jazz).
..
Puss på er!
Elina

TE EXTRAÑO

Idag fortsatte salsakursen. Det var jättekul att dansa. Vi fick även lära oss grunderna till danserna Merengue och Bachata. De danserna var ganska lätta och hade väldigt basic rörelser och påminde mycket om salsan och foxtroten så vi lärde oss väldigt snabbt. Det är kul att se att ju fler danser man lär sig desto lättare och snabbare går det att lära sig ytterligare en. Hoppas att det ska dra igång en ny kurs i tango snart, den förra blev ju inte av.
..
Det är jättekul att titta på de som har dansat länge, det ser så snyggt och lätt ut för dem. Enda nackdelen är att jag blir så avundsjuk då, fast då har jag ju en morot till att bli bättre själv. Jag får ta och börja fara på salsaträningarna så jag blir bra på den dansen också!

SOMMAREN ÄR KORT

Första dagen på salsakursen: check
Ogjort läxor: check
Bakat banankaka: check
Hockey, Skellefte AIK-Lule: check
Tagit hand om disken: check
Kompisarna ikväll: check
Snö och härligt väder: check
Allmänt trött och seg: check
Föräldrarna fortfarande i Kalix: check
..
Varken Göteborg med fina Jerseyfolk eller högskoleprovet idag..
..
Men det är tanken som räknas ändå, eller hur?
..
Puss på er!
Elina


HOW DID WE GET HERE?

Andra snön idag! Den här gången var den vit och fin och i puderform, till skillnad från förra gången. Jag vill fortfarande inte ha snö riktigt än, det blir så kallt och jobbigt. Men det blir ljust i alla fall.
..
Föräldrarna far upp till Kalix och mormor och morfars stuga över helgen så jag är ensam hemma med mina bröder. Det blir skönt att vara utan dem i några dagar. Jag kan ta tillfället i akt och vara med kompisar ostört nu. Får se om det blir något ikväll.
..
Föräldrarna har lämnat massa mat så vi ska slippa göra så jobbiga maträtter. Däribland en smörgåstårta, den var väldigt god!
..
..
Puss på er!
Elina

JAG SLÅSS OCH HÅLLER KROPPEN VARM

Jag har under en tid nu upptäckt att mina föräldrar hade väldigt bra klädsmak då de var yngre! Jag hittar klänningar, tröjor, hattar, kjolar, smycken, skor (som tyvärr är för små eller för stora men är fina att titta på i alla fall). Deras garderober är som skattkistor. Det är alltid kul med nya kläder, speciellt då det är gratis. Jag skattar mig väldigt lycklig för att de inte har slängt bort eller har kvar kläderna hemma hos sina föräldrar. Nästa gång vi far till mor- och farföräldrarna ska jag nog gå igenom deras garderober också, även där kanske det finna några fynd, vem vet?
..
Kamelfärgat och oversize är det som gäller i höst, perfekt att jag hittade denna tröja/jacka som min fader hade då han var yngre då!
..
Puss på er!
Elina

NEVER GONNA GIVE YOU UP!

Jag provade att sy med min nya (typ 40 år gamla och i princip oanvända) symaskin idag. Jag fick läsa lite instruktioner innan så jag inte gjorde fel i några inställningar men annars är funktionerna i princip som på en man kan köpa idag. Maskinen flöt gudomligt lätt över tyget och det var jättehärligt att sitta och sy vid den! Jag trodde att den skulle hacka och inte vara så lättsydd men det var precis tvärtom. Jag har aldrig sytt med en så härlig symaskin förut! Gammal teknik fungerar nästan alltid bättre än ny, man kan ju tycka att det borde vara tvärtom men så är nästan aldrig fallet.
..
Nu ska jag gå upp och fortsätta sy på min klänning innan True Blood börjar.
..
Det blir alltid så fina bilder då Bror Mellan får kameran!
..
Puss på er!
Elina

MERA BRÄNNVIN

Vi var på provföreställning av teatern Norrlands Akvavit idag med skolan. Den var bra och underhållande, inte den bästa jag sett men ändå. Det är ju alltid kul att gå på teater! Denna föreställning kommer nog att kommas ihåg mest med denna replik:
"Jag borde ha insett det! Det var väldig kraft i min säd!"
..
Religionsplugg inför provet imorgon blir det ikväll med lite avrundning bestående av bugg och fox lite senare.
..
..
Puss på er!
Elina

WONT YOU SHINE TONIGHT IN THE FACE OF THE LIGHT

Nu måste jag tagga till 100 om jag ska bli klar med historiauppsatsen som ska vara inlämnad senast idag. Problemet är att jag inte ens har tittat på uppgiften än. Taggataggatagga!!
..
Som tur är får jag ett avbrott i det intensiva pluggandet med lite modern dans senare ikväll. Det är bra att komma ifrån huset och tänka på annat ett tag också.
..
Erkänn att det är en cool bild!
Tagen på en promenad i somras.
..
Puss på er!
Elina

WADE IN THE WATER

Jobb sen dans 10-16.
Jag=Trött ------> Sur=Det är inte kul att vara nära mig.
(Vilket min familj fick erfara).
Ville ha fått mer gjort idag.
Imorgon blir det nya tag!!
..
Puss på er!
Elina

EARLY MORNING WAKE UP CALL

Steg upp vid halv sex imorse för att jobba, lite roligare än i vanliga fall då det var kallt och mörkt.. Slutade vid halv nio, for hem för att ungefär en timme senare fara in till E-4:an för att ha en heldag foxdans. Det var inte så konstigt att jag däckade och sov i tre timmar (17-20) då jag kom hem och hade ätit.
..
Mamma har varit i bagarstuga under dagen och hade gjort pizzor där så det blev jättegod middag. Det blev över pizzor så jag har till lunch till imorgon då det är foxtrot som gäller igen!
..

..
Puss på er!
Elina

GUBBARNA I STUBBARNA SA INGENTING

Fick skjuts till skolan idag (med cykeln) för det var så mycket is. Jag kom försent ändå! Jaja det var bara fysik och läraren bryr sig inte så mycket. Jag är i alla fall inte värre än Tori som kommer försent varje dag i princip!!
..
Jag ska upp och jobba imorgon så jag var och hämtade ut nyckeln på kontoret. Till min och Z:s stora förvåning så var det jättefint väder och varmt (för att vara snö och typ vinter i alla fall) så vi cyklade och njöt påvägen hem till mig.
..
Väl här hemma hos mig bakade vi scones och drack glögg och lyssnade på julmusik. Jag har kommit in i värsta julstämningen nu, bara drygt två månader kvar sen är det juletider!
..
..
Puss på er!
Elina

JAG SER DET SNÖAR, JAG SER DET SNÖAR

Väckarklockan ringde, ljudet av vinden som piskade mot rutan mötte mig, jag tittade ut och märkte till min förskräckelse att det snöade ute!!! Inte fin, vit pudersnö som singlar sakta ner till marken utan den blöta, tunga snön som faller i klumpar och blir till slask direkt. Det kändes som att det var snöstorm då jag skulle cykla till skolan, inte okej! Speciellt inte då man har fysikprov direkt på morgon i alla fall. (Provet gick väl okej, inte det bästa jag har gjort precis, men men.)
..
Efter skolan hade det slutat snöa och den snö som låg kvar på marken var inte lika motbjudande längre. Jag och Z tog lite kort och kramade snöbollar och kom på dagens bästa idé, att bygga en snögubbe! Den byggdes utanför mitt hus och fick namnet till Kalle Snö Snuva.
..
Jag brukar få en kick och bli jätteglad då första snön kommen men i år kom den då det var mörkt och kallt ute och jag skulle till skolan så den var inte så välkommen. Då den här omgången har smällt bort och nästa kommer så hoppas jag att den väljer en lämpligare tidpunkt och en bättre form!
..
Lite olika bilder från dagen:
Detta möttes jag av då jag vaknade!
..
Årets första snöboll.
..
..
Vi höll på att förfrysa kändes det som!
..
Vinteranpassade kläder... Fast nää!
..
På vägen hem.
..
Snögubbe in process.
..
..
Kalle Snö Snuva!!
..
Puss på er!
Elina

NÄR ALLTING TOG SLUT I EN KRASCH

International Suit Up Day 2010 idag. Självklart tog jag tillfället i akt och tog på mig fina kläder och spatserade stolt till skolan.
..
Då jag kom hem idag så hade mamma köpt mycket olika goda frukter och bröd så jag gjorde i ordning en lyxig tallrik bestående av vindruvor, banan, mandarin, grekiskt lantmannabröd, en baugett men gurka, paprika, hushållsost, pepparost, philadelphiaost och pepparsalami. Till det drack jag en kopp varm O'boy. Lyx i vardagen uppskattas alltid!
..
Jag fick så lite sömn i helgen så då jag hade ätit upp däckade jag i soffan framför TV:n och sov i ca 2 timmar.
..
..
..
Puss på er!
Elina

HIGH DRAMA

Sitter och ska försöka anmäla mig till en salsakurs nu, har äntligen kommit på hur man ska göra!
Dans och te är mina droger just nu. Om inte de två sakerna fanns skulle jag inte klara mig såhär i hösttiderna.
..
Jag ska försöka få ihop en någorlunda bra historiauppsats nu så jag slipper sitta på torsdag kväll och panikskriva. Jag vill och orkar verkligen inte!! Jag får peppa mig själv och säga att "det är bara bita ihop och göra det" och sparka mig själv i baken och försöka att inte slå sönder tangentbordet i min frustration.
..
Bugg ikväll i alla fall, jag ska nog bara vara med på parträningen efter ringdansen så jag hinner få mer gjort här hemma.
..
En av Mörtis bilder från Stockholm, hoppas det går bra för henne att jag tog den. Annars får hon väl stämma mig eller något:
..
Puss på er!
Elina

THIS IS MY HOMETOWN

Hemresan genomfördes utan någon vidare påstött problematik. Vi for direkt till skolan och hade lektion då vi var tillbaka i Skellefteå, inte den bästa idé vi fått kan jag då säga. Sova sig genom lektionerna är ett bra sätt för att visa att man är intresserad av ämnet! Det första vi möttes av var att få reda på hur mycket läxa vi egentligen har. Matteprov, fysikprov, svenska redovisning, religions redovisning, biologi typ uppsats, historia uppsats, prov i religion, jag har med säkerhet glömt någonting dessutom. Allt detta innan lovet och det mesta är till den här veckan!
..
Det är skönt att vara hemma i alla fall, allt är sig likt och jag är lite mer peppad på att ta itu med saker som måste göras.
..
Påväg till dansen idag cyklade jag upp för en backe och då kom det två bilar som mötte mig. Den första hade registreringsnumret "UPP" och den andra "DUD". Det kändes som ett täcken eller någonting i den stilen. Till och med bilarna sa åt mig att jag skulle upp för backen. Vi började med en ny koreografi idag som våran lärare har gjort. Den var jätterolig att dansa till! Längtar till nästa gång då vi får bygga vidare på den!
..
Till sist blir det lite bilder från helgen:
Stockholm:
Fancy Ö-vikare:

Mittenbilden: Dalarna
Umegänget till vänster:
Mörtis utanför Beyond Retro!!!!!!!!!!


..
Puss på er!
Elina

ÅH AIK, SKELLEFTE AIK

Jag och Energiska försov oss imorse, jättelänge! Det blev lite sent igår då vi hittade trevligt folk från Ö-vik, Ume, Dalarna och Strängnäs, vi gick och la oss vid halv 3-3 någon gång. Vi skulle stiga upp 06.45 men jag vaknade 07.30 av att jag skulle kolla vad klockan var och hittade inte mobilen. Det slutade med att den upphittades bredvid min kudde och larmet var avslaget. Det är roligt vad mycket man kan göra i sömnen. Jag hade inte varit uppe och gått i alla fall, eller jag hoppas då inte det!
..
Vi hade bestämt frukostmöte med de vi pratade med igår men vi, Ö-vik och Strängnäs hade försovit oss så det blev lite halvdant med det.
..
Tillslut så var utbildningen klar och vi fick bege oss in till Stockholm igen. Sammanfattningsvis så har "Upptakt 2010" varit väldigt lärorik och intressant. Det viktigaste vi lärde oss var att choklad är bättre och mer engagerande än politik! Vi har fått väldigt bra idéer som vi ska försöka få igenom på skolan. Hoppas bara att det går att genomföra.
..
Det jag har sett fram emot mest i helgen var att träffa Mörtis. Vi tog en fika och gick lite på stan medans Energiska var med Ö-vik och Ume. Det var jätteroligt och trevligt att sitta och prata och träffas! Jag måste snart tillbaka till Stockholm så vi kan träffas igen, och den här gången längre tid än bara några timmar.
..
Nu sitter vi hemma hos Energiskas bror och hans flickvän och ska snart gå och sova. Vi ska upp vid 05.30 imorgon för att hinna med flyget, drygt! Där blir vi upphämtade av min mamma och far direkt till skolan. Jag tror inte vi kommer vara vakna så mycket på lektionerna, speciellt inte på historian sist på dan!
..
Det ska bli skönt att komma hem till vardagen och dess rimliga sovtider. Inte till läxan dock, jag är körd på fysikprovet på torsdag känns det som just nu, men det brukar ju lösa sig tillslut! Då äntligen kommer jag kunna lägga upp bilder igen, nu ska jag sova, godnatt!!
..
Puss på er!
Elina

ALDRIG RIKTIGT SLUT

Idag har det varit mycket bättre stämning på utbildningen. Det var fler folk som faktiskt pratade då man försökte få igång samtal och vi träffade dom trevliga Ö-vikarna igen! Det har varit föreläsningar, seminarium och workshops hela dagen och snart ska det bli ett försök till någon slags fest. Vi får se hur det blir för de verkar inte få ljudet att fungera.
..
Maten har varit helt fantastisk hela helgen! Jag har typ aldrig ätit så gott i hela mitt liv i princip. Det kompenserar upp den lilla sömn vi har fått under helgen. Schemat är fullspäckat och vi har nästan ingen ledig tid över till annat, det är lite synd för vi vill gärna vara mer med Ö-vikarna och typ göra läxa (jag vet att det är nördigt men jag är faktiskt naturare!).
..
Inga bilder idag heller på grund av dåligt utrustade datorer.
..
Imorgon är det sista dagen här och vi får bege oss in till Stockholm från Nynäshamn. Jag har bestämt träff med Mörtis då så vi ska ta en fika och ta igen efter Jersey!
..
Puss på er!
Elina

YOU AINT SEEN NOTHING YET!

Det fanns internet!!!
Dagen ni kort:
Steg upp 05.00
Flyget gick 06.30
Framme i Stockholm ca 08.00
Staden med flummiga bilder och schopping till 13.19
Pendlade till Nynäshamn
Utbildningen "Upptakt 2010" inleddes ca 15.00
Dryga personer från landet fanns det i massor!
Vi hittade några frånUmeå som var jättetrevliga!!!!!
Bra föreläsningar och god mat
Nu är det kvällsaktiviteter och sen natt
Inga bilder, går ej att lägga in på denna datorn
..
Puss på er!
Elina

SO NOW LET'S SEE YOU WALK IT

Packa och göra läxor är det som gäller idag! Imorgon far jag och Energiska på utbildning i Stockholm och kommer hem på måndag morgon. Med rådande terrorhot och strejk av flygteknikerna på SAS så är det ovisst om vi kommer kunna ta flyget ner imorgon. I värsta fall blir det tåg och buss, inte kul! Vi får hoppas på att allt klaffar och att vi säkert kan lyfta från Skellefteå flygplats. Jag kommer troligen inte ha tillgång till datorer och internet i helgen, jag kommer få seriösa abstinensproblem!!
..
Vi var några stycken som stannade kvar efter skolan idag och pluggade fysik, det slutade med att vi pratade, visade partytrick och pimpade plånböcker. Fysik är det bästa vi vet! Jag kommer inte få så mycket läxa gjort i helgen så jag måste jobba hårt idag istället (tur att jag skrivit klart svenska novellen i alla fall).
..
Då jag försökte ta ett kort på skolan i morse tog batteriet slut och följden av det blev (inte särskilt oväntat) att det dök upp flera saker som jag ville föreviga på bild. Varför är det så att det man absolut vill ta kort på dyker upp då man inte har tillgång till kamera?
..
Det fick bli en gammal bild från då jag flög till Paris i somras i brist på annat.
(dumma kamera!)
..
Puss på er!
Elina

KÄNN DIG ÄGD, TÄMLIGEN ÄGD, KÄNN DIG ÄGD, JAG ÄGER DIG!

Matteuppgiften som fick våra hjärnor att gå på högvarv:
Visa att y=Ce0,4xsin(1,2x+v) uppfyller ekvationen y”-0,8y’+1,6y=0
Lösning:
y=Ce0,4xsin(1,2x+v)

y’=0,4Ce0,4x•sin(1,2x+v)+Ce0,4x•cos(1,2x+v)•1,2

y’=Ce0,4x(0,4 sin(1,2x+v)+1,2cos(1,2x+v))

y”=0,16Ce0,4x•sin(1,2x+v)+0,4Ce0,4x•cos(1,2x+v)•1,2+0,4Ce0,4x•cos(1,2x+v)•1,2+(-sin(1,2x+v) •1,44)•Ce0,4x

y”=0,16Ce0,4x •sin(1,2x+v)+0,48Ce0,4x•cos(1,2x+v)+0,48Ce0,4x•cos(1,2x+v)-1,44Ce0,4x•sin(1,2x+v)

y”=0,96Ce0,4x •cos(1,2x+v)-1,28 Ce0,4xsin(1,2x+v)

y”=Ce0,4x(0,96cos(1,2x+v)-1,28sin(1,2x+v))

 

y”-0,8y’+1,6y=0

0,8y’=0,8Ce0,4x•(0,4sin(1,2x+v)+1,2cos(1,2x+v))

1,6y=1,6Ce0,4x•( sin(1,2x+v))

 

0=Ce0,4x(0,96cos(1,2x+v)-1,28sin(1,2x+v)-0,8Ce0,4x •(0,4sin(1,2x+v)+1,2cos(1,2x+v))+1,6Ce0,4x sin(1,2x+v))

0=Ce0,4x(0,96cos(1,2x+v)-1,28sin(1,2x+v)-0,32sin(1,2x+v)-0,96cos(1,2x+v)+1,6sin(1,2x+v))

0=Ce0,4x•(0)

0=0

V.S.V

Hoppas jag skrev av rätt från uppgiften nu bara!

..
Då vi jobbade med grupparbetet i religion (läs Facebookade och var VÄLDIGT seriösa) idag satt vi i Svenska-katakomberna och upptäckte att det var ett Glory Hole precis bredvid. Ja det är sant, vi har ett Glory Hole på våran skola! Jag och Energiska måste verkligen ta itu med grupparbetet snarast för i helgen kommer vi inte få så mycket gjort då vi ska på utbildning i Stockholm.
..

..
Puss på er!
Elina


OCH VI VILL INTE VETA AV NÅN KROCK

Dagens rolighet:
My mum thinks "LOL" means "Lots Of Love". She texted me, "Your grandma had just died. LOL."
-En grupp på Facebook
..
Vi var och hämtade nya möbler till stugan idag på Jula. Vi kunde inte spänna fast dom ordentligt på släpet så jag fick bara köra i ca 45 km/h.. på en 90-väg! Det blev en jättelång bilkö och jag tror de var ganska sura på oss då de körde om oss i väldigt hög fart precis innan en rondell!
..
Nu blir det bugg!
..

NV tvåorna har som uppgift att göra reklam för frukt..
..
Puss på er!
Elina

YOU HAD ME AT HELLO

Dans ikväll, modern och jazz. Vi ska troligen fortsätta på koreografin till Beyoncés låt Hello.
..

Bild från Paris i somras.
..
Puss på er!
Elina

MONEY, MONEY, MONEY

Pengar och saker har regnat över mig i helgen. Då jag jobbade tjänade jag pengar, såklart, men utöver det så hittade jag 20 kronor på marken påväg till jobbet.
..
Inträdet på dansen kostade 150 kronor igår, jag räckte fram 150 och fick tillbaka 50! Han som tog betalt måste ha varit förvirrad (eller trott att jag gav 200 kronor (=förvirrad)). Vi letade igenom stugan lite extra idag och hittade väldigt många fina grejer. Jag fick 3 nya hattar, en portfölj och en symaskin. En riktigt fin och nästan aldrig använd symaskin till och med. Och den fungerade!
..
Materiell lycka är den sanna lyckan!
..
..
Puss på er!
Elina

AND SHE'S DANCING LIKE SHE'S NEVER DANCED BEFORE

Jag har varit duktig idag och hunnit med mycket. Jag har jobbat, gjort läxor, lagat mat och skapat ny bloggdesign. Vad tycks? Jag ska troligen inte ha den i framtiden men tills jag får hjälp av någon som kan det här får den duga.
..
Nu ska jag gå upp och städa så det är gjort också.
..
Ikväll blir det dans på Rotan! Förra dansen jag var på var i somras så det är ett tag sedan. Undrar vad jag ska ha på mig? Kommer säkert på något då jag tittar igenom min garderob.
..
Broder liten tjatade på mig jättelänge om att jag skulle möta honom i schack för någon dag sedan och tillslut gick jag med på det. Gissa vem som vann? Jag tror aldrig han har vunnit över mig faktiskt.
..
Puss på er!
Elina

IN THE LOVELY DRESS WE'LL MAKE FOR CINDERELLY

Äntligen helg! Nu kan jag ta det relativt lugnt igen.
..
Jag ska upp vid 05.00 imorgon så jag hinner till jobbet, inte kul! Detta resulterar i att jag ska ta det lugnt ikväll och inte vara uppe alldeles för sent.
..
Vad är då inte ett bättre sätt att koppla av på än att sy en klänning? Jag kunde knappt plugga igår för att jag fick sådan syabstinens! Jag fick så många nya idéer som jag var tvungen att skissa på papper. Undrar hur jag kommer få tid att sy allt jag har tänkt? (Det gick bra på provet idag btw). Det var länge sen jag sydde en klänning nu så det var på tiden.
..
..
Puss på er!
Elina

RSS 2.0