SOMMAR, SOMMAR OCH SOL

Efter några dagar av strålande sol har jag nu brännt mig för första gången i sommar. Grattis Elina!! Min rygg, mina lår och min rumpa är alldeles röd. Men men, om några dagar har det lagt sig och då kan jag börja att grunda färgen lite försiktigare och inte ligga ute i solen 6 timmar i sträck! Jag måste få lite färg innan jag far till Spanien så jag inte bränner mig det första jag gör där nere!

MIDSOMMAR BLOMSTER

Trots att jag plockade sju olika sorters blommor och hoppade över 7 gärdesgårdar (hoppade över en och samma 7 gånger) så drömde jag inte om någon kille i natt. Det kan bero på att jag inte gjorde rätt (plocka en blomma, hoppa över en gärdesgård, plocka en till blomma, hoppa över en ny gärdersgård osv. och vara helt tyst efter det tills jag somnade) eller att jag helt enkelt inte har träffat honom än. Kanske nästa år!
..
Bild från förra midsommar (det var regnigt och trist väder i år)
Foto: cassamelia

I'M RIGHT OVER HERE

Så härligt det var! Första spinningpasset på typ en månad. Det är så härligt att ta ut sig på riktigt! Och på kvällen for jag på lite uteträning med friskis&svettis, jag har aldrig kört ett pass med den här ledaren förut, det var jättekul, synd bara att jag jobbar på onsdag så jag inte kan fara på hennes andra pass.

HOPPAS INTE FÖRÄLDRARNA STÖR

Nu då det äntligen har hänt något nytt i mitt liv, förutom massa jobb och ärenden som är tråkigt att skriva om,kan jag skriva ett inlägg! Var ju som ett tag sen. Men iaf så har jag varit ensam hemma idag och bjöd hem några kompisar för en spelkväll. Mycket trevligt! Det roligaste var iaf namnen på de som deltog:
Elina
Lina
Elina
Stina
Hanna
Anna
Jo alla som hörde det tyckte det var kul.

FÖR JAG HAR TAGIT STUDEENTEEEEEN!!

Så sjukt rolig vecka det har varit! Balen, klassfester, spex, brännbollsturnering (som min klass vann!), massa sol, studenten, studentfest, studentfika och middag, åka skrinda, you name it! Helt klart en vecka jag sent kommer glömma!
..

USE SOMEBODY

Otroligt kul gårdag! Balen var awesome! Trevligt folk med fina kläder. Man kände sig rätt fancy då man gick där på röda mattan. Och som vi tog oss dit?! 8 halvnakna killar bar oss på en bärstol! Storjubel hela vägen av publiken och spektaklet resulterade i att vi fick vara med på nyheterna på tv, påförstasidan i Norran samt ett i ett klipp på tidningens hemsida. Rätt nöjda var vi iaf. Och maten var god, trots allt vi hört om tidigare baler. Och ja jag har sytt klänningen själv för er som undrar!
..

JAG ÄR NÄSTAN DÄR

Ja, vad har jag haft för mig de senaste dagarna? Jag har jobbat VÄLDIGT mycket, surprise surprise. Jag hade sagt till mina chefer att jag inte kunde jobba den här helgen men jag blev uppbokad på alla tre ändå. Maximal otur skulle jag kalla det. Men jag får pengar iaf, ett av mina stående argument för att orka med att jobba så mycket. Men trots detta så har jag hunnit göra saker också. Pappa och mina bröder har varit i Göteborg från i onsdags och kommer hem inatt. Jag och mamma tog en kväll ute och gick på All Stars och åt och gick på bio efteråt. Det var mycket trevligt. Jag har också hunnit bygga bärstolen till balen med Vidar och idag gjorde jag klart den iom att klä den med tyg. Det kommer bli så awesome ifall det går bra! Jag har också hunnit göra en massa ärenden på stan. Behövligt. Och idag for jag och mamma till stugan för att måla. Det slutade med att hon målade och jag solade för att vi bara hade en pensel och all gammal färg var skrapad. Så trots alla inställda trevligheter. Men på tisdag blir det nya tag, då ska jag inte jobba på typ 1-1,5 veckor, lite ledighet!! Då tar jag igen den här tappade helgen, vänta bara!!
..
Och jo förresten, jag har köpt en ny mobil också. En Samsung galaxy 5. Jag är jättenöjd med den och gratis mobilsurf följer med i ett helt år! Den är inte för stor heller, som alla iphones och andra touch screen mobiler nu för tiden. Den är alldeles lagom, precis som jag vill ha den!

YOU COULD HAVE IT

Från fullt upp med skola till fullt upp med jobb. Jag får verkligen inte en stund över hur jag än gör. Men idag tog jag mig iaf tid att sy klart min balklänning. Den blev jättebra!! Ni får se bilder senare, orkar inte ta några nu.

RSS 2.0