EXCHANGING BODY HEAT IN THE PASSENGER SEAT?

Han kom till mig under dagen.
Åtskilliga timmar spenderades hårt inlindad i hans famn framför TV:n.
Middagen orkades precis med.
Det blev sent.
Han bestämde sig för att sova över.
Det blev en het och svettig natt tillsammans.
Idag är jag lite klarare i huvudet och vill bli av med honom.
Han verkar dessvärre inte vela ge sig av på ett tag.
Detta leder till att jag måste spendera ännu en dag med hög feber,
sprängande huvudverk och ont i kroppen.
Förhoppningsvis är jag frisk imorgon..!
..

NU ÄR DET FRE..LÖRDAGSMYYYYYYS

från tre till tre. tio timmars spel. så kul!! görs om!
..
jag har varit och jobbat nu ikväll. ledde till att jag missade disney-kvällen. det var inte bra.
..
nu sitter jag och strörser en dålig film på elvan och äter chips.
..
friskis&svettis säsongskortet är betalat och allt. ska lämna in kvittot imorgon på spinningen så jag får medlemskortet.
..

PUTSA, DISKA, TVÄTTA, DAMMA

Nu är nästan allt ordnat. Städning. Bakning. Mammas möte med de nya kunderna håller på. Det är bara jag kvar. Duscha. Göra mig i ordning. Snart kommer Stina och då ska vi projektarbeta. 14.30 kommer de andra. Spelaspelaspela! Jag kommer ha fullt upp hela dagen så det är det här jag bjuder på. Det är så skönt att vi är lediga idag så vi kan göra detta! Godnatt!
..

WE WILL FLY

Idag har jag storstädat rummet och huset. Finfina gäster blir det imorgon. Stina, Anna, Elmer, Filip och Magnus kommer hit. Spelaspelaspela!!!! Och inte nog med det, vi ska laga mat tillsammans så allt till det är också fixt. Jag har till och med nästan hunnit sy klart min klänning som jag håller på med.. om jag hade vetat vars resten av tyget är så skulle den vara klar nu.... måste nog städa lite till så det kommer fram. Känner mig duktig idag!
..
Vimmelbild från Trästockfestivalen i somras!

HEJ HOPPSAN I GALOPPSAN

Jag hämtade ut sakerna jag beställt från H&M igår. Det var jättefina saker. Speciellt byxorna.. Lite 70-tal över dem.
..
Efter jag färgat håret på mamma och vi hade ätit tacos for vi till Stina på Tupperware-party. Mamma var säljerska, hon var så duktig. Mycket gott fika, tacktack! Och en sen kväll vid datorn.. som vanligt.
..
Nu ska jag sova, godnatt!
..

EN DAG NÄR FAMILJ ÄR HUNGRIG, MAN HAMNAR PÅ TALLRIKEN

Då jag kom hem efter dansen frågade föräldrarna vad jag hade ätit till middag.. JAG GLÖMDE ÄTA MIDDAG!! Hur kunde jag göra det? Jag älskar att äta och hoppar aldrig över en måltid. Och inte nog med att jag inte åt någon middag idag, jag åt ingen frukost i går.. Jag förstår inte hur det här kunde hända?!
..

HÄR NERE ÄR FISKAR GLADA

Jag sitter och gråter till Guldbaggegalan. Är det okej? Pernilla August... Vilket tal! Det var egentligen inte så bra.. men då hon läste upp mailet hon fått av en som sett hennes film Svinalängorna.. hur han hade berörts av filmen, det var så fint!
..

FOLK HAR RECEPT I NÅGON BOK

Åååh Mmmmmhhhh aaahhhhhhh........
Jag har aldrig varit med om något liknande!!
Det är helt otroligt!
Mina smaklökar får orgasm!
Kladdkaka
med
vit
och
ljus
choklad
...
Jag dör!

CAUSE BABY YOU'RE A FIREWORK

Så nu har jag inlett min karriär som frisör! Jag tog hårklippningsmaskinen och klippte pappas hår... Okejdå, jag gjorde väl bara ett "fint" mönster på hans bakhuvud. Men jag trimmade till det ojämna i slutet i alla fall! Något som jag har större chans att slå igenom som är hjälpledare på dansen. Speciellt nu efter att jag gick en kurs i det idag. Jag har visserligen varit hjälpledare innan men nu kan jag vara det "på riktigt". Första gången blir imorgon då Stina och Vidar (som är tillbaka från Japan efter ett utbytesår!!) har anmält sig till en nybörjarkurs. Vidar har varit väldigt på att jag ska komma dit och lära honom att bli bra. Hoppas jag kan klara av det!
..

ARIEL, LYSSNA PÅ MIG

Jag har fått så fina komplimanger de senaste veckorna. Den bästa var nog idag då jag fick höra att jag var väldigt konstig. Sådan uppskattning värmer väldigt mycket, speciellt då man får höra att man har ärvt vissa drag av sina föräldrar. Bland annat har jag fått veta att jag ärvt min pappas förmåga att få andra att vara rädd för honom. Fast de blir ju rädda för mig förstås. Det kanske är för att jag är så lång och "ståtlig". Det tillsammans med att jag tycker om att ta plats och bli hörd och sedd kan uppfattas som jobbig eller till och med läskigt för vissa. Det är i alla fall bra att folk vågar säga det så jag kan ta till mig det och bli glad för de fina komplimangerna. Om inte annat så är det ju bra för självförtroendet att få höra dessa fina ord!
..

NEJ SE DIG OMKRING I VIKEN

Jag har haft väldigt tur då det gäller jobb. Jag är väldigt glad över det! De frågade om jag kunde jobba ikväll 16-20.30. Klart jag tackade ja! Lucas är ändå sjuk så det skulle inte bli någon träning ikväll. Allt löste sig perfekt!
..

CAN YOU

Tänkte bara säga att fortsättningskursen i tango börjar idag. Jag hade tänkt pallra mig dit och titta lite. Det är inte säkert att jag kan gå den. Det beror på hur många tillfällen det är och så. Ifall jag har otur så kommer den att krocka med teknikkursen i bugg, vilken jag ska gå med säkerhet. Vi får se hur det löser sig.
..
Självporträtt, ritades
på bilden i 8:an

IT TAKES A FOOL TO REMAIN SANE

Jag såg på "Hemliga prinsessor" idag på tvåan. De var så söta då de skulle hitta den äkta kärleken i England. De hade verkligen ingen aning om hur man skötte saker i hemmet, vilket de var tvungna att göra i deras nya liv under-cover i tre veckor. Det är en serie värd att se!
..
En liten nostalgibild från ett Halloween-party vi hade på högstadiet!

JA DET VAR JAG OCH FRÖKEN SVÅR

Bland tomtar och troll så har jag ringt viktiga samtal idag. Det är som en uppfriskande fläkt i vardagen att få höra stockholmare prata. Eller det skulle jag säkert tycka ifall jag inte älskade som vi pratar här uppe i Skellefteå. Som den äkta Västerbottning jag nu försöker ge sken av att vara så har jag trotsat söderns fördomar om oss kalla och osociala "norrlänningar" och beställt kläder från H&M.com. Nej nu är det jag som har snöat inne lite. Självklart tycker de inte så om oss, eller? I alla fall så ska jag trotsa min lathet, slänga mig på cykeln och fara och dansa snart.
..

HON KOMMER MED SOLSKEN TILL MIG

Det är så att jag har tänkt lite och kommit på en sak. Jag vet anledningen till att jag har varit så trött på morgnarna den senaste veckan! Då julen var slut så skulle pyntet ner. Så skulle förstås även julstjärnorna och ljusstakarna. Nu har jag ingen lampa som förser mitt rum med ljus om kvällarna och nätterna. Och vad har nu det här med att jag är trött att göra kanske vissa frågar sig? Jo studier har ju visat att hjärnan vaknar till lättare om det är ljust ute. Därför är man piggare på sommaren. Så med en lampa på rummet som lyser en timme innan man ska stiga upp gör att det blir en skonsammare process att ta sig an dagen. Vissa ser skeptiskt på den här teorin men den fungerar verkligen för mig så andra får tycka vad de vill. Jag börjar mitt nya, piggare liv med en solig bild från härliga Jersey, en bra bit på vägen tycker jag!
..

ME AND MY

Igår var det mycket som hände, jag hade inte tid att sitta vid datorn något alls. ganska stor kontrast mot idag då inte så mycket har hänt. Jag har gjort lite skolarbeten, det är typ allt. Jag ska och jobba ikväll i alla fall. Dra in pengar behövs nu då jag är fattig igen (har betalat av skulden till mamma och pappa från körkortet och språkresa!).

JUST LIKE A PRAYER

Kort dag idag! 45 min lektion mitt på dagen då vi fick besök av syv om eftergymnasiala val. Så ångest man fick! Men det ska vi bota! Klockan 5 ska jag på spinning med pulsklocka. Spännande! Sen ikväll är det bugg, vi får se om Lucas kan träna eller inte.

VYSSAN LULL, KOKA KITTELEN FULL

Jodå så bra gick det med den tidiga läggningen. Efter Lindy-kursen skulle jag bara snabbt ta något att äta, kolla igenom facebook och skriva ett inlägg. Synd bara att det finns så mycket kul man kan göra här.. Jag hade behövt sova inatt. De senaste dagarna har jag vacklat mig ur sängen och just så pass inte ramlat ihop i en hög på golvet. Jag förstår inte hur jag kan vara såhär trött? Jag brukar sova 8-9 timmar per natt (om inte mer ibland) och nu har det blivit 6-7 timmar i en typ en vecka. Det är ju inte så stor skillnad egentligen? Det är ju bara någon timme? Men för mig märks det väldigt mycket.. Jaja nu ska jag gå upp i alla fall. Godnatt!

DET ÄR SÅ HÄRLIGT ATT GÅ I SOLEN

Åh solen skiner och livet leker! Idag är Elina på toppenhumör. Det var länge sedan du tittade fram min vän! Jag har saknat dina värmande strålar på min kind så länge nu. Jag har egentligen långhål nu men jag for hem och njuter och har det mysigt istället. En kopp te och en chokladkaka slår aldrig fel. Så hur blev det nu med sötsakerna? Ärsh, jag får ta det någon annan gång, idag känner jag för att vara en livsnjutare! Åtminstone i en timme till. Ocj sedan på dansen. H&M katalogen ligger i mitt knä och jag har deras hemsida uppslagen på internet. Beställa eller inte beställa? Det är frågan. Nä nu ska jag exstasa mig lite till i min tillvaro!

HAIR-FINGER TWIRLING

Skolan började idag igen. Inte så farligt som jag trodde det skulle vara. En pina att ta sig upp bara. Det är skönt att få lite struktur på vardagen igen. Moderna dansen började också idag. Vi blev ihopslagna med en yngre grupp. De är lite yngre men det går bra ändå. Nu får min grupp glänsa lite istället.

GOLD CAST

Det har varit Lindy Hop-kurs hela dagen idag. Det var inte en höjdare att ta sig genom snöstormen för att komma till E4:an. Men bättre humör blev vi då vi kom in och började dansa. Lindyn är väldigt lik buggen, för tjejerna i alla fall, så vi kom in i det ganska fort, det var värre för killarna. Men efter kursen stannade jag och Lina i alla fall kvar och dansade med varandra. Vi upptäckte att jag har en dold talang i att föra i Lindy. Eller jag var bättre än henne i alla fall (hon är bättre på att föra bugg). Jag har bestämt att vi ska börja träna Lindy tillsammans. Nu återstår det bara övertalningen och att det inte ska krocka med annat.

BANDIT FOR LIFE

idag har jag projektarbetat hela dagen med Stina. vi gjorde klart hela korsordet samt skrev nycklar till i princip alla ord. På måndag ska vi skriva in det på datorn och ge det till några frivilliga som ska få provlösa det och ge lite feedback. Jag förstår inte att vi har lyckats göra ett helt korsord helt själva!! Det är hur kul som helst och man blir så glad då man lyckas!
..
Jag har hämtat mig från chocken från igår idag. Det som hände var att jag körde mot solbacken och blev påkörd av en bil som kom bakifrån. Polisen blev ditkallad och vi fick berätta lite vad som hade hänt. Det var en taxi som hade fått fel på växellådan och stod stilla och då jag körde om den så smällde det. Som tur var så klarade sig bilen med endast ringa lackskador. Killen som satt i den andra hade lite mer otur och hans bil fick en buckla. Inga personer skadades. Efter någon minut körde en bil in i snövallen bredvid taxin också. killen i den bilen var tvungen att ta sig ut genom fönstret. Det är farligt ute på vägarna på vintern, speciellt igår då det var mörkt och snökaos. Jag hade tur att mamma var med och kunde hjälpa mig för jag blev helt ställd, kanske chocken (?) och visste inte vad jag skulle göra. jaja det är bra nu i alla fall och vi har hämtat oss. Nu återstår bara att skriva en rapport till försäkringsbolaget. Jag skrev ner hela händelseförloppet då vi kom hem igår så jag inte skulle glömma bort något och så. Ja jag vill då inte vara med om det här igen. Vi hade verkligen tur igår..

TELL ME WHAT HE MEANS TO YOU

Idag har jag varit och kollat på systemkameror. Jag har typ bestämt mig för att köpa en.
..
Det var tänkt att vi skulle ha Disneykväll hemma hos oss men jag var tvungen att avboka på grund av en incident tidigare idag. Men nu efter att ha tagit det lugnt och tittat på "Trollkarlens lärling" med familjen känns det bättre.
..
Men gårdagens dans var verkligen jättekul! Eftersom det var mara och att Zlips och Blender spelade så drog tillställningen dit i princip bara bra folk! Men tyvärr medför detta två nackdelar nämligen; det blir väldigt trångt och man hinner inte dansa med alla man vill. En rolig sak var att jag fick med Tobias dit och han tyckte det var hur kul som helst. Han är typ pepp på att fortsätta. Hoppas han ska det!!
..
Men nu ska jag gå upp och sova så jag orkar jobba imorgon. Börjar 06.00 som vanligt..

ROXANNE

Efter en väldigt lyckad och rolig dag i pulkabacken så ska jag nu äta och göra mig i ordning för dans ikväll. Det blir första dansen ute på flera månader. Jag är jättepepp och har längtat efter att fara ut. Tyvärr har jag haft för lite pengar och tid innan men nu har jag ju båda (eller pengar i alla fall..).
..

I HAVE FELT THE POWER OF JJJJJ-T'S EL SERVICE

Hejhopp. Nu kanske ni undrar vad jag gör uppe såhär sent då jag ska upp och jobba imorgon?
Jo jag har haft fullt upp idag och först nu har jag en stund över till att varva ner.
Det började med att jag steg upp tidigt och skulle och jobba, ny skurmaskin att bli upplärd på.
Sen kom Stina och vi projektarbetade i flera timmar. Vi gjorde klart 2/3 av ett korsord (17x17 rutor (-5x5 rutor bild)).
Det var verkligen jättekul! Längtar till på lördag då vi ska fortsätta.
Sedan vart det mycket fix inför kvällen då vi fick gäster.
God mat och fika.
Detta tätt följt av en cykeltur till Lina där hon, jag, Elina och Linas kompis från Jönköpingstrakten Melina (jo väldigt kul att vi heter samma sak alla fyra..!).
Vi spelade spel i massor. Ett av dem var Gavonne (tror vi att det stavas i alla fall) som Melina lärde oss att spela. Det var väldigt kul men svårt med alla regler i början..
Nä nu ska jag ta och gå och lägga mig så jag orkar med morgondagens (eller dagens blir det ju egentligen?) aktiviteter!
Godnatt!!

LETS COUNT FROM ONE TO INFINITY

Vi tog oss en tripp till stugan idag. Det var väldigt fint och skönt väder och detta bidrog till en mycket trevlig vistelse. nu ska jag se nästa James Bond film. Ska jag verkligen orka se alla??

ONE FOR YOU

Idag har det slavats i köket och resultatet blev en fruktsallad. Den och vaniljsås bjuds det på ikväll då Lina och Elina (eventuellt Hanna om hon tar sig hit efter jobb och så..) kommer hit för att titta på James Bond!
..
Nu ska jag gå och städa och sy lite mer!!

WALK

Jobb i morse och efter det promenad. Nu sitter jag och tittar på skidorna och tar det lugnt. Ikväll blir det att fara och jobba igen!

IF I ONLY HAD A HEART

Det har blivit väldigt mycket film nu under lovet. Som det brukar vara med de flesta lov.
Bland annat har jag sett klassiska filmer.
"Trolltyg i tomteskogen"
"Sound of music" (som jag tyvärr inte hann se klart (jobb))
"The wizard of Oz"
Dessa filmer var faktiskt förvånansvärt bra. Jag trodde de skulle vara bra, inget mer, men jag blev glatt överraskad!
Men ikväll har jag sett på en betydligt nyare film: "Inception".
Efter alla bra omdömen och stående ovationer filmen har fått så blev jag faktiskt lite besviken över den. Visst var den väldigt bra men jag hade förväntat mig mer. Alla säger ju att den var så briljant och svår att förutse och allt sånt. Jag tyckte den var förutsägbar. Visst var slutet lite jobbigt då man inte fick veta (och läs inte mer om du inte sett filmen) om snurran skulle fortsätta att snurra eller om den skulle stanna. Nu fick man ju inte veta om det var verklighet eller om det var hans drömvärld. Filmen var lite av ett antiklimax av vad jag hade förväntat mig..

RSS 2.0