THE DNA, THE DNA, THE DNA - MAKES PROTEIN!

Vi hade bara en lektion idag, kemi i 40 minuter. Började 12.00 och slutade 12.40! Det gjorde att jag hade massa tid åt att ta igen all pluggtid jag missat nu den senaste tiden. Jag har biologiprov imorgon, önska mig lycka till!
..
Mamma ska ha plastparty (Tuperwaresaker) snart som hon tvingar mig vara med på, ska nog sitta med proteinsyntesen och mingla runt med den lite under tiden.
..
Idag blev förhandlingarna om stugan äntligen klar, vi har fått nycklarna och den är vår! Jag ska troligen ut till den i helgen och fotografera den så vi har dokumentation på hur den såg ut då vi fick den.
..
I slutet av året lovar jag att jag har blivit en pga allt vansinnesplugg!
..
Puss på er!
Elina

DET KOMMER ORDNA SIG, DET GÖR DET ALLTID

Det är jobbigt med skolan just nu, vi har mycket på en gång och jag är verkligen skoltrött. Jag vet att jag borde göra läxor och plugga till prov men jag orkar verkligen inte så det blir att titta på TV, sitta vid datorn och träna istället. Jag måste skärpa mig nu, det är ju bara ett år kvar så det är bara att bita ihop!
..
Vi började med ett grupparbete på Religionen idag, vi ska göra en redovisning om fosterdiagnostik.
..
Puss på er!
Elina

I SHOOT THE SHERIFF

Det var polisavspärrat i BF-korridoren idag på skolan. Vi trodde att det bara var någon som skojade men då vi for hem kom det en polisbil, kan det ha varit på riktigt?
..
På dansen är det trivselkväll som gäller, längesen senast. Hoppas att bra folk är där så det blir extra roligt att dansa!
..
..
Puss på er!
Elina

IT'S A BEAUTIFUL DAY

Jag kände mig lite udda då jag cyklade till skolan med både vinterjacka och solglasögon imorse. Hösten är väl för härlig..! Det enda bra med den är att den är fin och att man kan ta väldigt bra bilder. Den här veckan är nog den sista vi kommer att få med sol så jag kommer spendera åtskilliga timmar åt att fotografera innan vintern är här med sin kyla och sitt mörker.
..
Ikväll blir det dans, ser fram emot den jättemycket! Hoppas vi ska göra någonting nytt idag.
..



..
Puss på er!
Elina

GIRLS JUST WANNA HAVE FUN

Vi åt hemmagjord Kinamat idag, hur gott som helst! Speciellt då man tog Tzatziki till.
..
Jag hade en jättetrevlig kväll med tjejerna innehållande film, popcorn, smootie och mackor. Vi såg bland annat på "Allt för min syster", den är lika bra och sorglig varje gång.
..
Nu blir det sängen så jag orkar upp till skolan imorgon!
..
"Det är omöjligt att leva utan att uppleva"
- Torgny Lindgren
..
Puss på er!
Elina

HAPPY BIRTHDAY TO YOU!

Dagens ord har varit uppvaktning. Pappa fyller 43 och vi har gjort det som hör födelsedagar till. Vi gav honom en Iphone 4 med tillbehör, hur avis som helst! Längtar till julafton så jag får lite nya saker också.
..
Jag och mina föräldrar har myst lite till AIK - Djurgårn. Vi vann efter straffar med 2-3!
..
Nu ska jag fika kladdkaka med mandlar i och se "The man who cried".
..
..
Puss på er!
Elina

PARTY LIKE A ROCKSTAR

Hör och häpna, jag har fyndat ett par till skor idag! Jag har kring 50 par redan så jag vet inte riktigt om det behövdes men dom var snygga och billiga så jag övertalar mig själv att det var nödvändigt.
..
Ikväll bär det av till andra änden av Sunnanå men Energiska och några till sedan vidare till Station. Jag är övertygad om att det kommer bli en jättebra kväll!
..
..
Puss på er!
Elina

SOLEN I ÖGONEN

Dagens största händelse är att jag var och sökte jobb! Jag tycker det gick bra. Nu är det bara att vänta på besked, hoppashoppashoppas! Jag behöver pengarna.
..
Vi labbade i princip hela dagen på skolan. Cool utrustning på fysiken och framställning av laktosfri mjölk på biologin.
..
..
Puss på er!
Elina

RELAX, TAKE IT EASY

Lugn dag med utbildning och egengjord smootie. Borde ha gjort lite läxa också. Nu blir det True Blood följt av en efterlängtad dusch sen sängen.
..
..
Puss på er!
Elina

NER FALLER REGNET, SPOLAR SPINDELN BORT

En tur det vart
Till Kaplan med skratt
Fotograferade vi blev
Till skolfotokatalogen skev
Religion vi miste
Men ej den siste
Regnet drypte
Kläderna rykte
Nu jag torkar
Så bugg jag orkar
..
Resultat av att jag och Energiska inte ville ta oss hem i regnet:
..
Det kanske inte syns så bra på bilden men regnet öste ner!
..
Puss på er!
Elina



JAG ÄR EN AV ALLA DOM

Så nu är det även min tur att skaffa blogg.
"Äntligen" eligt vissa.
"Inte du också" enligt andra.
Jag hoppas den ska bli till belåtenhet för både mig och andra, nu och i framtiden. Jag har ingen erfarenhet av bloggskrivande men det ska nog ordna sig, hur svårt kan det vara egentligen? Jag ska bara komma på hur man designar den först..
..
Vad är inte bättre att starta en blogg med än att berätta att jag ingick ett avtal med min kära broder och fader idag som gick ut på att vi inte ska äta snax, godis, glass eller dricka läsk fram till jullovet (fika är inte med i avtalet för det skulle inte min arme fader klara av, jag tänker dock hålla mig från det också). Varje gång någon bryter det måste den betala 50 kronor till de övriga, jag kommer bli rik!
..
Puss på er!
Elina

RSS 2.0