I KEEP DANCING ON MY OWN

Nu har jag börjat komma igång med flytten på riktigt. Jag har beställt försäkring och börjat skriva packlistor och inköpslistor för det som inte är fixat. Det har inte slagit mig att jag snart är där. Jag tänker fortfarande att det är någon månad kvar och att jag har all tid i världen att fixa allt. HA, trodde jag ja. 17 dagar kvar, tiden bara flyger förbi..!

SANNINGSDAN

TRÄSTOCKS!!! Som jag har längtat!! Tre dagar av gratis festival och bra musik!!! Det här är typ det sista roliga evenemanget jag kommer hinna ta del av innan jag far. Jag ska dra ut varje liten droppe ur upplevelsen. Igår var det mycket tung musik men dock glimtar av annat som t.ex. Those Dancing Days (mycket bra!), adept var bättre än jag trodde (basisten hade öppen gylf under hela spelningen). Jag hade gärna haft lite bättre band men då var sällskapet så mycket bättre! Tänk vad Skellefte är litet.. Ikväll Kapten Röd & bandet samt Sahara Hotnights som jag har tänkt att se, annars blir det väl att gå runt och kolla in de olika scenerna och se vad som är på dem. Tyvärr missar jag Säkert! eftersom jag jobbar, inte så kul men jag får pengar iaf!! Imorgon bjuds det på Stolen Deer, MOVITS! samt Tove Styrke, med andra ord är lördagen den bästa dagen!
..
21 dagar kvar till utlandet!

HERE I COME!

Okej dags att återuppta. Jag har inte gjort annat än att jobbat hela sommaren. Några enstaka gånger har jag varit med kompisar och festivaler och lite sånt. Men det jag tänkte nu var iaf att göra detta till en slags reseblogg lr något liknande. Jag kommer inte uppdatera lika frekvent nu som tidigare under året, bara då det händer något nytt och intressant. Som de flesta vet ska jag till Calafell, Spanien (50 km söder om Barcelona) som Au pair och ska vara där senast den 15 augusti. Jag far från Skellefteå den 12 augusti. Idag fick jag kontakt med de andra två Au pairerna som ska till Calafell också. De verkar vara jättetrevliga! Jag har även köpt en ny resväska för någon vecka sedan och börjat inhandla diverse andra saker jag behöver ha med mig. Kontant- samt kontokort har jag också kollat upp och andra saker som försäkringar och så. Nu behövs bara packlistan göras i ordning för biljetterna är köpta och jag börjar bli mentalt inställd på resan, lite iaf. Jag har fortfarande svårt att förstå att jag ska fara men ett litet grepp har jag. 24 dagar kvar!!!

RSS 2.0