I FEEL IT IN MY FINGERS, I FEEL IT IN MY TOES

NU HAR JAG LÄMNAT IN DEN SISTA INLÄMNINGSUPPGIFTEN TILL SKOLAN EVER!!!!!! Ingen mer läxa och inga fler prov fram till studenten!!!!!!!!!!!! FATTA!! Jag är fri!! nu kan jag göra vad jag vill!! På måndag sätts betygen!!!! Och hur ska jag fira detta? Haha, jo jag far ut till stugan med familjen och mormor och morfar. Men det är festligt det också. Jag ska socva över där för första gången sen vi köpte den. Blir trevligt. Men nu ska vi bege oss, hejdå!
..

OM SANNINGEN SKA FRAM

Efter lång väntan är det äntligen fixat!! En kille på nåt teknikbolag har lyckats rädda ALLA filer på vår externa hårddisk!! Jag som trodde att alla mina bilder var borta för alltid! Jag är världens lyckligaste!!!!

JA MÅ JAG LEVA.. I EFTERSKOTT!

Torsdag: Jag fyllde 19, ingen dator.
Fredag: Grill och spel hos Sanna, ingen dator.
Lördag: Dansföreställningar, ingen dator.
Söndag: 13 h arbetspass, lite dator!

I'M A BARBIE GIRL IN THE BARBIE WORLD

En Barbie som heter Elina. Det är även barnen i den spanska familjens (som jag ska bo med som au pair nästa skolår) favoritbarbie. Samanträffande? Det hade varit lite creepy ifall hon sett ut som jag också, som tur var gjorde hon inte det!
..

OH HOW I LOVE TO BE AROUND

Då var genrepet inför lördagens föreställning gjort då. Vi är det öppnande dansnumret. Kom och kolla. Lördag 21/5 kl 14.00 eller 18.00. Biljetter till föreställningen "Skogens förunderliga liv" finns att köpa på Haidic.
..
Annars så bär det av på en nattlig utflykt ikväll. Med Lina och Elina beger jag mig till staaan och bion. Smygpremiär av nya piratesfilmen bjuds det på. Passande att vi hade tävling på biologin idag med finfina priser. Jag vann mig en kexchoklad och en daim. Så gick det med det inteätagodispåetttag-löftet. Men jag kan börja om imorgon igen.
..

STOCKHOLM I MITT HJÄRTA


BOM BOM BOM BOM

Kursprovet i fysik B är äntligen skrivet!! Aldrig mer! Även kemin är bortgjord och samhällsen inlämnad. Snart är det bara matten kvar sen tar jag studenten!! Nu är väskan packad och ikväll far jag till Stockholm med klassen och c:arna. Kommer hem på söndag. Det ska bli så skönt efter de här stressiga veckorna som varit. Nu kan jag äntligen slappna av. Ett litet tag iaf.

HAR DEN ÄRAN IDAG (...FAST IGÅR)

Kalas i massor. Bror Tobias 17 i söndags. Kompis Filip 19 tidigare i veckan, firades på söndagen. Det jag åt: TÅRTA x3, massor av kakor och pizza. Lagomt nyttigt. Men iaf så var det en jätterolig skattjakt som bjöds på ute i Stackgrönnan, tacktack, bra organiserat!! Anna var så duktig och tryckte upp en tårtbit i Edvins ansikte för att han var sen, det förtjänade han!!! Och ja, mitt lag spöade skiten ur det andra och vann stort i skattjakten (trots omvägar i skogen..)
..

PEANUY BUTTER JELLY TIME

Peanut Butter Cookie Dough.. Jag Är Kär!
..
Ikväll blir det bio med familjen.. fast vi ska se på två olika filmer. Water for elephants för mig och mamma, the adjustmend bureau för killarna. Längtat på vår film sen jag läste boken, hur bra som helst, läs den! Bröderna Benzinis spektakulära cirkusshow är den svenska titeln.
..

I WISH THAT TODAY

I all stress hann jag faktiskt med att fara förbi och hälsa på Annie på gästhuset! Det var jättelänge sen vi sågs och det var trevligt att sitta ner en stund och prata. Perfekt firning av att det idag är prick fem veckor kvar till studenten!!
..
Imorgon ska jag på inskolning på mitt tredje jobb. Det är långa pass där, det är bra då får man mer betalt. Alltid kul att träffa nytt folk och de som jobbar där är väldigt trevliga!

RSS 2.0