TELL ME THAT IT'S OVER

Kungliga bröllop, födelsedagar, jobb, sol, stugan, läxor, studenten, balen, cryptosporidium, snuva, pollen, mycket pengar, betala tillbaka, lite pengar, spanjor på msn, sy studentklänning, sy balklänning, hjälpa till hemma, obefintligt valborgsfirande, avstyrda planer, ingen sömn, avslutning av kurser, stora slutgiltiga prov, Stockholm, inskolning, alla samtal som måste ringas, träning, stor dansföreställning, odansning på maran, projektrapport, oro, ångest, stress, svävar på moln, bra och dåligt nervös, fixa allt för att kunna flytta till Spanien ett år till hösten... Hur ska jag orka leva fram till studenten?

TONIGHT

Bra gårdagskväll, studentmössa och trivsel på dansen med liveband. Jag svävar på moln!!
..

COME ON LET YOUR COLORS BURST

Det 200-inlägget firas med en hel eftermiddag av SOL! Nu ska vi fixa till brännan inför studenten!

VIVA BARCELONA


HURTFULL

Nu har man provat på att vara strandsatt i skogen också. Då vi skulle hem från stugan gick bilen inte att starta. Efter många försök och hjälp av grannen så kunde vi tillslut springa igång den. Detta har vi lärt oss idag: "Lyssna inte på musik för länge på bilradion, batteriet kommer att ta slut".

TENGO LA CAMISA

Sa idag var det sista dagen i Barcelona. Det ar lite sogrsamt att aka hem. Det har varit en superkul vecka!! Idag har jag till och med hunnit traffa en av au pair familjerna som har kontaktat mig och vi satt pa ett fik och pratade en massa. Nu maste jag springa till bussen. Bilder kommer senare!


·.·.·.·.·.·.·.·.·.·.·.·.·.·.·.

Tengo dos padres

TICK TOCK

Det var ockà en upplevelse. I natt har vi varit och provat pa Barcelonas uteliv. Annas kompis Enrique fixade sa vi fick ga in gratis pa Opium Bar. Trotts att det blev sent sa ar det inte alls lika sent som spanjorerna ar uppe. Vi tankte att det inte var det smartaste att vara uppe till 8 pa morgonen om man ska ut dagen efter ocksa. Nu ska vi sova for imorgon vantar en hel formiddag med shopping och efter 3 mils vandring idag behover fotterna vila.

OLÉ OLÉ

Nu ar vi i Spanien och Barcelona da. Jag kan inte fatta det. Men nu blir det iaf att sova sa vi orkar med en lang dag imorgon. Godnatt!


MILES AWAY

Efter en hel dag av packande, städande och tränande så bär det snart av mot sängen. Imorgon går planet. Jag fattar inte att vi ska till BARCELONA!!!! Hoppas jag inte glömt något!

PACK UP

Så då har även jag sökt in till högskola till hösten. Tycker ni jag var sen? Det är ju faktiskt en timme kvar tills sista anmälningsdagen är slut.. Jaja.. det är som backup-plan men ändå. Vuxenpoäng hit tack. Och så har man fått veta att om två månader väntar den trevliga framtiden med att betala för att bo hemma. Har försökt undvika det menmen. Så nu blir det bara att vänta och se om jag får jobba som au pair i Spanien, om jag ska jobba eller om jag ska plugga till hösten. Hmm.. varför ska man behöva vänta. Kan inte allt bara lösa sig nu på en gång!

I HEAR YOU CALL MY NAME

Idag har jag känt mig duktig. Nästan sytt klart balklänningen. Skrivit klart den utredande artikeln till svenska c. Biologin är bortgjord. Vi har checkat in inför Barcelonaresan. Lite matte ska kanske också till att göras?

JAG MÅSTE SPRINGA NU

Vad är det som som låter "pick, pick, BANG"?
..
-en kyckling på ett minfält

ELEKTRISK

Jag satt fridfullt på mitt rum då min lillebror kom in.
"Vi har strömavbrott"
"Jaha okej"
Och så var det med det.
Vi kunde inte laga mat så vi köpte hem från Frasses.
Mmh, chili cheese.

WHAT HAPPENS IN SKELLEFTEÅ, STAYS IN SKELLEFTEÅ


SOL, VIND OCH VATTEN

Idag har jag legat ute och solat hela dagen!! Det var så skönt, snart är det sommar på riktigt!!
..
Då jag kom hem så slängde jag mig upp på mitt rum och storstädade. Jag fick massa saker nerpackade i lådor och nu är det inte så fullt på mina hyllor längre. Det ska bli så härligt då allt är klart!!
..

HEJA, HEJA, HEJA AIK

På Västra Ståååååååå, sjunger vi för AIK, vi är Sveriges bästa laaaaaaaaaaag, alla älskar AIK!!!!!
1-1 i matcher. MOT SM-GULD!!!!!

NANANANANA COME ON!

Jag håller på att kolla in familjer som jag vill komma och jobba hos som en au pair nästa år. Jag anmälde mig till en jättefin sida igår och har redan fått några personer som verkar tycka om mig!! Då Lina bestämde med en familj från Paris för några dagar sen blev jag så himla pepp!! Jag hoppas jag får fara till Spanien eller Storbritannien. Det skulle verkligen vara hur kul som helst!!

MATERIAL GIRL

Så idag ahr jag städat ur min garderob. Hälften ligger nu på golvet, redo att tas ut i stugan, användas som träningskläder samt kastas. Det är tyvärr inga snygga kläder så jag tänker inte skänka bort dom till mina kära vänner, kanske till myrorna. Skönt att få plats med (nästan) alla kläder igen!!
..

HUR SKA DET GÅ?

Nu har man skrivit högskoleprovet för första gången då. Intressant. Jag har inte hunnit kolla vad jag fick för resultat än. Jobbigt. Jag kommer troligen inte säga vad jag fick för poäng heller. Men vi får se. Om det blev 2.0 så får ni veta.

SÅ FÅR DU MIG ÄNDÅ

1:a april. Har inte blivit lurad idag!!! (förutom lite av lokalnyheterna på tv.. fast bara i några sekunder).
..
Har varit på en hur bra som helst konsert med Emil Jensen idag med Lina, Annie och Elina!!! Han är bara för go han.
..
Nu ska jag gå och lägga mig, kanske lite sent, för imorgon taggar vi högskoleprovet!!
..

RSS 2.0