MER ÄN VAD JAG HAR

Har just sett vampyrer suger och kick-ass. den första var inte så bra må jag säga. den andra var det däremot. lite för mycket hollywood över den dock. men men. nu ska jag duscha (som jag inte gjort efter träningen än) och sen blir det sängen. min kära säng. jag spenderar alldeles för lite tid med honom nuförtiden.
..
oj vilken gammal bild jag hittade!
på våran första lassekonsert!
så fina vi var.
och jag med min tandställning och allt.
vad kan vi ha varit?
11-12?
haha kul med nostalgi iaf.

WHO'S THAT YOUNGER DRESSED IN WHITE?

mysigt. lina kom förbi igår och såg på melodifestivalen, downtown abbry och det där programmet efteråt med den cancersjuka personen. fruktsallad, grädde och kakor. idag steg jag upp, försökte göra lite matte (3 tal typ..), for till stina, var där hela dagen, kom hem, åt, for på buggkurs, hjälpledare, kom hem, borde skriva ett debattinlägg, orkar inte, hänga tvätt, läsa, sova. godnatt!

KETCHUP.. KETCHUP, KETCHUP, PUNKT.

efter en vecka med -30 så var det skönt med plusgrader idag! cykeltur till stan med tobias och shopping. ett par jeans, en t-shirt och ett pack med 7 ringar. h&m. sen en liten promenad. solglasögonen kan snart tas fram permanent. snart är det vår. jag blir så lycklig av solen!!!
..

HEJ HÄR KOMMER SEGERTÅGET

nu har vi disko i källaren, jag och tobbe. blev bortkörda då jocke har kalas. 11 15-åriga pojkar som springer runt och skriker. fast nu ser dom på film iaf. joo träning blev det idag för första gången sen förra tisdagen. skönt. men jag hade ingen energi så jag blev slut på en gång. åhå lite fika cheesecake och kakor. mmh. snart ska jag upp och sova så jag orkar jobba imorgon. tidigttidigt. godnatt.
..

COULD WE PRETEND

En lektion idag, samhälls.
Samma imorgon, värt..
Agerat massa skjuts idag
Handlat då Joakim ska ha kalas idag
plus då mamma och pappa skulle på Jonas Gardell.
..

ÄLSKAR DU LIVET, SÅ LEV DET MED MIG

Har just varit på en långpromenad broarna runt med pappsen. Trevligt med lite bonding och jätteskönt väder, verkligen!
..
ja och kemin gick bättre än väntat!

SPING FÖR LIVET OM DET ÄR DIG KÄRT

och för er som inte tror på den, här är grodan!!!
Ungefärlig ålder är 3-4.
Max är 10
våran är 14!!
alger växer på den
igengrumlade ögon
den äter sten i tron på att det är mat
uppsvullna lår!!!!(!!!!!!!!!!!)
framkallar tvivel på att den finns på riktigt
vissa är t.o.m. rädda för den
ja.. ni ser själva..
mmh, mums
men Grodan is the shieet ändå!!
..

SLÅ TILLBAKA, DET ÄR DET INTE VÄRT

Kemiplugg över fb!! tv:n på hög volym!! Nu ska här fixas mvg!!
..
haha
en harry potter-tomte som Joakim har gjort
Den hänger i våran lampa varje jul
så söt!

VEM SKA JAG TRO PÅ, TRO PÅ, TRO PÅ NÄR, TRO PÅ NÄR ALLT ÄR SÅHÄR?

Spelat Boggle hela dagen. Roligaste delen var den sista med Tobias. Det blev lite oseriöst och roligt. Sen kom jag på att jag skulle skriva ett tal, ett pm och ett debattinlägg till svenskan imorgon. Kvällen blev lite dryg kanske. Men hej jag har iaf fått tillbaka min röst idag! Imorgon kan jag fara till skolan igen.. och där ska jag stanna tills jag går ut också. Inget mer sjukskrivande tack!
..

EYE OF THE TIGER

Halstabletter, halsskölj, värktabletter, uppsvälld hals, kan inte svälja, ingen fast föda, feber, ont i huvudet, ont i kroppen, sjukskrivning på jobbet (15 timmar till spillo..).
Jag for och gjorde samhällsprovet i alla fall. Låg däckad i sängen rästen av dagen. Kunde inte följa med på födelsedagsmiddag på Lilla Kina med övriga familjen. Åt nyponsoppa istället. Somnade klockan 9.
..
Samma visa idag igen. Tabletter och annat. Kan typ svälja. Joakim fyller byxmyndig. Kul sätt att fira honom genom att kanske smitta ner honom. Fick i mig en macka i alla fall. FAST FÖDA!! Har just tagit en halstablett som bedövar halsen så jag kan få i mig svampsoppa till middag.
..
två gånger inom loppet av 3 veckor. jag som aldrig blir sjuk annars
..
En bild som piggar upp i alla fall.
Jag ska klara mig igenom det här!
Mmh, snart sommar..

SEVEN NATION ARMY

Så nu har man tagit ur DNA ur sin egen kropp och gjort ett halsband av det. Det är kul med kemi ibland också! Synd att jag hedde sönder min glasflaska bara. Den stötte till ett bord på samhällsen. Som jag förövrigt har prov i i morgon. Så godnatt och önska mig lycka till!
..

I'M GONNA LIKE YOUR STYLE

Stylisterna.
Pannkakor med grädde
på pannkaksdagen.
Massa läxor.
En kopp te.
nu kör vi igen!
..

GREAT BALLS OF FIRE

Nästan inga killar på träningen. Tur att man är bra så att man får dansa. Det blir att hålla kvar dom i många låtar så man inte får sitta så länge. Synd att många bra inte var där.. Halvtaskig början men det slutade bra ändå!

AND I NEVER FELT LIKE THIS BEFORE

Idag är det som sagt alla hjärtans dag. Mysighetens dag.. Eller så inte. Mamma fyllde år så vi firade henne. 46 år är hon nu. Själv så firade jag med att skriva uppsatser och missa träningen för att jag hade för mycket läxor. Men jag misströstar inte. Det är ju alla hjärtans dag! Nu ska vi älska allt och alla!!
..

PRETENDER

Så mysigt!
Jag har varit på Dallas med mysiga lillebrorsan och ätit idag.
Det var längesen vi gjorde något bara vi två.
Det här ska vi göra om någon gång.
..

OOH, YOU MAKE ME FEEL

Åh så skönt det är med solen. Med solglasögonen på cyklkade jag glatt till skolan idag. Äntligen är det dax för våren att komma! Synd bara att det är februari i nu. 2-3 månader kvar tills snön är borta och asfalten framme. Vägdammets gyllene era. Jag har väntat på varmare tider sen september. Bara lite kvar! Jag ska stå ut.. som varje år..
..

A GOOD TIME WITH

Irene Huss var faktiskt rätt bra ändå. Jag ska erkänna att jag var skeptisk från början. Fast alla sånna programm är väl ungefär likadana.. utom Morden i Midsummer, det är jättebra!
..

AND I LIKE IT A LOT

Mmh, ingen dator igår. Det var ganska skönt men jag saknade det lite faktiskt. Ikväll blir det att fara till klubben och dansa lite. Mestadels blir det att lära Stina och Vidar att bugga mer. Inget går upp mot privatlektioner med Elina! Jag är en sån bra lärare!
..

THE TIME

Jobb på morgon fram till klockan två.
Lärde Vidar att bugga.
Skrivit psykologiuppgift, tre sidor..
Nu är den klar i alla fall!
Nu är det bara det argumenterande talet till svenskan kvar till imorgon.
En sen natt är framför mig...
..

I JUST CAN'T GET ENOUGH

Sitter i soffan. Vinylspelaren är igång. Depeche Mode är igång på hög volym. Vilar efter två pass med jobb. 06.00-08.15 städning, 10.30-14.00 personlig assistent. Om två timmar jobb igen. Bakning av äppelkaka och melodifestivalen 17.00-22.00 också personlig assistent. Ha, lycka till att försöka få tag i mig!
..

BARBRA STREISAND

Jag var med Stina på yoga idag. Jag blev lite besviken på passet. Det var ett mesigt pass och det fanns inga direkt utmaningar. Men jag blev lugn av det i alla fall. Nästa gång får jag fara på ett med lite högre nivå (jag var på nivå ett idag..).
..

MMM, WAT'CHA SAY

Jag var på blodcentralen idag för att kolla om jag kan bli blodgivare. Jag är jättestolt över mig själv, de stack mig två gånger i armen och jag klarade av det! tyvärr så visade det sig att jag har för små blodkärl för att kunna ge blod...
"Kom tillbaka om fem år.. om du inte är mitt uppe i barnfödande och sånt då" var svaret jag fick. But trust me, I'll be back..
..
Annars så tränade jag och Lucas för första gången på tre veckor (fast nu då jag tänker efter så är det för första gången sen innan jul (vi har i alla fall turats om att  vara sjuka nu i tre veckor)). Det gick väl okej för att det var så länge sen men oj så ringrostiga vi var tillsammans. Och oj så slamsigt det blev. Nästa vecka är vi tillbaka och på topp igen!!
..

LIKE A HOUSE OF CARDS

Idag har jag fått matten och en av psykologiuppgifterna bortgjorda. Så skönt! Jag ska kanske få lite fysik gjord också nu när jag är inne i ett flyt. Imorgon ska jag till "skolan" för första gången på veckan. Det är högskolor och föreläser som vi ska fara och kolla på. Det räcker till ungefär 12 och efter det har vi inga lektioner så det blir en lätt dag.

FIREWORK

Idag känner jag mig lite bättre. Nu är det bara ryggen och halsen som spökar. Kanske blir det skola imorgon! Tyvärr så blev det ju inget med att lära Stina och Vidar att bugga idag, får ta det nästa vecka istället. Och jo jag hade faktiskt trott att jag skulle få några uppsatser bortskrivna idag och igår.. men ack så fel jag hade, jag var för sjuk för att tänka visade det sig. Men jag ska skriva klart i alla fall en av dem idag har jag bestämt!! Jag ska börja NU!
..

RSS 2.0