KÄRLEKENS TUNGA

Första APU-dagen av två avklarad. Spinning på det och sen.. Bak.. wait for it..... ning! Joo faktiskt tredje dagen på rad! Ojojoj, vad har hänt med Elina?

FEL DEL AV GÅRDEN

Och idag fortsatte festen. Scones á la Elina. MUMS. Gott tilltugg efter att ha sett årets Baldershow. Duktiga var dom!
..

ÄPPELKNYCKARJAZZ

Idag är det jag som bjuder. Middag á la Scan och efterrätt á la ICA. Perfekt uppladdning för en dag på dansgolvet. Smaklig måltid!
..

OH HOW I LOVE TO BE AROUND

Och jag kom ihåg att det var sommartid även idag. Duktigtduktigt. Vi provade kläderna vi ska ha på dansföreställningen också. Lite knäppt fast snyggt. Uppvisningen blir den 21 maj, någon dag efter jag fyllt år. Allt händer kring det datumet.
..

SAMMY DAVIS JR.

Idag har jag, Stina och Lina provgjort ett högskoleprov. Vi gjorde alla delarna som de kommer att vara på den riktiga provdagen. Man var ganska slut efter det. En liten tupplur mitt på dagen ocfh nu väntar Memento på tvåan.

S & M

Fredagsmysträning på våffeldagen (och nån gås-dag i söderlandet då alla barn får godis..). Men iaf så håller jag på att baka kladdkaka och den är klar nu om någon minut. Hejsvejs från den fysikprovsuttröttade.
..
Åh jag har glömt att säga till alla!! Grodan dog för några dagar sen. Sorgligt men sant. Så nu sliper Anna vara rädd för kattfisken mer. Snyft.

BURNING RING OF FIRE

Aprilväder i mars. Nu var det dags igen. Under dagen har vi växlat mellan, strålande sol, orkan, mulet, hagel, snöstorm och bitande kallt. Snart hoppas jag att det lägger sig och att våren och sommaren kommer tillbaka!
..
Igår iaf så kom jag hem efter skolan, kraschade i soffan och vaknade igen då hockeyn var slut. Det blev inte lätt att somna på riktigt i sängen efter det. Så har varit allmänt trött ideag. Jag vill få tillbaka den sömn jag har förlorat under de senaste veckorna!!

AMAZING GRACE

Så då kom det sig att Norran var på besök idag och intervjuade mig och Stina. vårat korsord och en artikel om oss kommer att publiceras i helgbilagan den 2/4. Det blir spännande att få det publicerat! Pepppepppepp. Pga detta så missade vi en teater som tydligen var bra, lite surt iaf.. Men nu ska vi inte hänga läpp, här ska skrivas tal till imorgon!

JAG HAR EN CYKEL, EN CYKEL SOM ÄR BLANK

Åh nu förstår jag! Det är därför min cykel har gått så segt hela vintern!
Allt började såhär: Det var en kall vinterkväll för en vecka sedan. Jag cyklade hem från träningen då min kedja hoppade. Jo jag vart väldigt sur. Nu en vecka senare så skulle jag fixa felet med hjälp av pappa. Och tänka sig! Hjulet har varit snett hela vintern! Det har legat och skrapat mod cykelstödet så den svarta gummibaläggningen har försvunnit och en fin och blank metall har kommit fram i for av ett jack. (på stödet, inte däcket, om det nu uppkom några missförstånd). Men iaf så var det the end of the story. Hej svejs, nu kan jag cykla utan problem igen och allt flyter på bra, som det ska vara!
..

AND I DON'T KNOW WHAT TO DO

ojsan vad dagarna flyger förbi. här går man och har så fullt upp att man knappt hinner sitta vid datorn. ojojoj, nu är hostelet bokat och klart till barcelona. efter många om och men så har vi slutat vela. nu finns det ingen återvändo. hela resan, tur och retur plus boende för under 3000. helt okej! sjukt billigt. men nu är det ju så att udda veckor betyder jobb för lilla elina så nu ska hon sova. jag önskar er godnatt.

WE BUILT THE PYRAMID

Så skönt det var att träna idag! Det var jobbigt och det gick bra. Äntligen! Jag har varit inne i en danssvacka nu i en vecka och det har inte varit kul. Nu släppte det äntligen!
..
Min cykel har fortfarande hoppad kedja.. måste fixa den. Det är jobbigt att ta mammas cykel till skolan hela tiden.
..
Och jag tror att våran groda håller på att dö. Lite ledsamt, lite bra.
..
Externa hårddisken går inte att få sig in på. Fortfarande. Jag har hela mitt liv där på! Hoppas den går att fixa..!!
..

I CAN'T GET YOU OFF MY MIND

Jag känner mig väldigt vuxen just nu! Jag, Stina och Anna spontanbokade biljetter till Barcelona idag. Eller jag gjorde det iaf, de andra hade bestämt det sen typ en vecka tillbaka. Jag blev frågad igår och idag smällde vi till. Helt seriöst. Jag ska fara utomlands med kompisar! Jag förstår inte att jag får fara för föräldrarna heller. Och jag måste erkänna.. jag är nervös. Men det ska bli så kul!! Justja, det blir under påsklovet vi far! Jag kommer att bli brun till studenten också. För en gångs skull!
..
(ja då allt lät så bra så upptäckte jag att våran externa hårddisk har hängt sig så jag kommer inte åt mina bilder.. Blir en gammal going istället!)

OH BOY

Okej så nu är det alltså tänkt att jag ska sammanfatta mitt liv som Pokémon i helgen med några korta meningar. Det kommer nog inte gå så bra och ni behöver inte läsa igenom allt om ni inte är intresserade. Hmm.. Jag kan ju börja med att ditresan gick väldigt bra (jag och Stina hann faktiskt med att projektarbeta!!). Vi anlände och spelade spel med, damdamdammm.. Teknikern (dom säger inte teknikare.. hmm konstiga människor dom där..), aka Magdalena. Blablabla så for vi iaf till universitetet och blev indelade i våra sov-/Pokémongrupper och träffade våra faddrar. Det var så tråkigt att kalla oss besökare, därav den roliga gruppindelningen. Min grupp hette iaf Togetic, den fjärde sämsta pokémonen som finns tydligen.. Det var ett återkommande tema att vår grupp, bestående av mig, Stina, Pedran, Carro och Sanna. Vi blev uppropade sist, fick en trasig påse, hade en gruppmedlem som kom en dag senare, fick mat sist.. Jaja ni fattar, men det var bara för att alla andra inte skulle bli avundsjuka! Vi fick dom bästa faddrarna, Oscar och hans tjej Sandra. De bodde jättefint och fräscht och jag och Stina vann kampen (som de andra inte visste om) om bäddsoffan, skönt att slippa luftmadrasser. Lite lära-känna-varandra tid med gänget blev det. Kvällen slutade med att vi "våldgästade" Björn och hans Pokémons fyra trappor ner och spelade ett dansspel på wii (som jag ägde i.. ehehe) och Mario Cart. Joel, Niklas, Erik, Eskil och Jens. Kom nog ihåg allas namn där iaf. Det var torsdagen det.
Fredag då. började 07.40, lite sovmorgon, för mig iaf. Tre workshops.
Pass 1: Immunförsvaret (med Eskil, han fick sticka mig i fingret så jag fick ut blod och kunde analysera det.. tacktack). Det var coolt att kolla på sitt eget blod i mikroskåp.
Rast
Pass 2: Bilprovningen (med Johan (och en tjej jag inte pratade mer med så kommer inte ihåg vad hon hette..)). Vi gjorde blindtest på Ahlgrens bilar för att se om det var någon skilnad i smaken. Det var det inte! Det var gott iaf. Sen räknade vi ut pi genom att släppa tändstickor på ett rutat papper.
Lunch
Pass 3: Fysik och teknik i vården. (med Stina och Eskil). Jag fick elektroder fastsatta i ansiktet och nacken som läste av hur jag tittade. Sen ritade jag figurer och de andra skulle gissa vad jag ritade. De kunde inte gissa på hjärtat..
Paus
Föreläsning: Patrik Norquist, rymdfysiker, pratade om universum. Väldigt intressant och spännande! Jag hade sett den en gång tidigare med skolan, det var bra eftersom man hängde med mer den här gången! Och nu visste jag lite mer, typ vad fotoner är osv.
Middag
Hem till Oscar och Sandra. Blev våldgästade tillbaka av Björns killar och såg Gullivers resor, Jack Black är så jobbig!!! Men den här natten blev sen också.
Lördag.
Tror det var 9 vi började. Iaf två föreläsningar; "DNA och genteknik" samt "Roten ur det onda". Den första kunde jag typ redan allt i men den var intressant ändå. Den andra var givande och kul. Vi fick lära oss hur en miniräknare fungerar och varför det finns roten ur på alla.
Lunch
Rundvandring på IKSU.
Beachvolleyboll-turnering. Jag, Stina, Astrid, Susanne, Mikael (eller nåt i den stilen, blyg muskelknutte (!!!!!) iaf) och hans kompis, Joel/Johan (typ, också blyg och muskelknutte (!!!!!)). Jag skojar inte, de bestod typ bara av muskler! Vi var för bra så därför fick vi inte spela semifinal. Det skulle blivit för orättvist för de andra lagen om vi hade kommit och utklassat alla..
Duschning, iordningfixning och "förfest" (i 30 min) innan vi drog vidare till Corona för min första sittning. Det var kyckling i parmesansås, mycket gott, och hallonpannacotta till efterrätt. MUMS. Mycket Spex och trevligheter. Sjungning av universitetssånger och mingel. Efter det drog vi vidare till Origo och festade loss. Senare drog vi på efterfest hos någon, vet inte riktigt vem.. Men det var en mycket lyckad kväll iaf. Väääldigt sent iaf.
Söndag.
Sista dagen.
Brunch och Gruppfotografering. Jag agerade paparazzi och tog fina bilder på allt och alla. Buss till bussen och sen buss hem. Jag köpte en godispåse för första gången på typ ett halvår!! Annars har jag bara smakat av alla andra. Är man snål så är man..
Okej jag ber om ursäkt igen, iaf till er som orkade läsa allt. Kanske lite konstig meningsuppbyggnad och stavfel på vissa ställen men det får ni ha överseende med, jag orkar inte läsa igenom allt igen. Menmen. Jag ville skriva ner allt iaf. Hoppas det var lite kul läsning iaf. Nu har jag skrivkramp i fingrarna och axlarna. Sitter lite dåligt till. Bilderna blir en annan gång då jag har kollat igenom alla och fixat till dem lite. Japp det var allt.

UHH HÖÖÖ, WHAT IS IT GOOD SONG, ABSOLUTELY NOTHING MORE

Hemma igen efter en sjukt rolig helg i Ume, jag är för närvarande lite trött sådär som på att jag håller på att slumra till framför datorn, längre inlägg om helgen samt fler bilder kommer senare!
..
Gruppbild på alla!
Och så klart allas våran käre Pedram som gav upphov till den beryktade sången ovan!

DET ENDA DU KAN GÖRA ÄR ATT GÅ

Nu är allt packat och färdigt och jag sitter och håller på att stressa av. 12.15 går bussen mot Umeå. Jag ska se till att inte missa den! Det ska bli så kul, är hur peppad som helst!
Godnatt, hej hopp, vi syns snart, ha det bra!
..
Jag blir så sugen på cheesacake då jag ser den här!
Bild jag tog till Joakims "Boken om mig"

NO BOY CAN MAKE ME FEEL LIKE

Sovmorgon (försov mig)-->fika med mormor och morfar på besök-->fika hos han jag är personlig assistent åt för att han fyller år-->gav present-->cykla till anderstorp-->beställde håruppsättning till balen (billigt!)-->for hem-->Stina kom och vi projektarbetade-->åt-->packning för imorgon-->mer projektarbete-->mellisade-->bytte om-->for och dansade-->kom hem-->åt middag-->satte mig framför datorn-->ska packa det sista-->skriva tal-->sova någon timme-->jobba-->panikpacka det jag glömt-->fara till umeå-->delta i umestudent för en helg!
..
Kommer troligen skriva ett inlägg imorgon innan jag far men om det inte hinns med så hörs vi troligtvis inte fören på söndag (sen) kväll. Ha det bra till då (eller till imorgon).
..

KOKA POTATIS, SKALA POTATIS, MOSA POTATIS, VÄRM MJÖLK, RÖR IHOP

Nu är biljetter till balen köpta!! Äntligen.
..
Hela dagen vart att vara hos Stina, projektarbete och matlagning och bakning och korttagning.
..
Kroppkakor och semlor och bröd (som inte hann bli klart)
Och djuren ville vara med.
..
Iaf så är jag nyss hemkommen från dansen och ska göra en kopp te och se opå Cougar Town och The Middle, som hör tisdagarna till. Och precis som idag och alla andra dagar så ska jag försöka få mig lite sömn så jag orkar jobba imorgon.

JAG VILL GÅ HEM MED DIG

Jag är så otroligt trött nu. Har inte sovit så mycket sen lovet började. Jag skyller på mina jobb plus allt städande och annat som jag varit tvungen att göra hemma. Nu ska jag försöka sova lite så jag är lite pigg imorgon då allt börjar om igen, 06.30. Halvtimmes sovmorgon!!
..

HEJA BAMSE, STARKAST UTAV ALLA

Två dagar med mycket jobb och sovning. På det dans. ojojoj hur ska restren av lovet att se ut. Jag trodde jag skulle få mycket gjort och kunnat sova. Men mycket jobb och en (förhoppningsvis) trevlig helg i ume blir det iaf!

JAG VILL, JAG KAN, JAG TÖRS

Lite bilder från friluftsdagen igår (med gamla kameran, vågade inte ta med den nya):
..
ehe, vart några stycken
..
ikväll efter maten och debattinläggsklarskrivningen så blir det iaf firning av SPORTLOVET med dans på rotan!

JAG VILL VARA DIN

Åh så kul det var! Jag fick prova min nya kamera idag!! Den är jättebra!! Har inte hunnit lära mig alla finesser än men snart så. Var på teknikkurs i bugg också. Det var finslip till 100. Vi tjejer fick även veta att vårt grundsteg är ändrat så det blev att bryta ner och lära om. Men nu sitter det typ!!
..
Första bilden jag tog!
Lite mer närbild, att den är fin?!

I WANT IT THAT WAY

SOOOOL!!!!
Jag blir så otroligt glad den här årstiden.
Nu går allting bara framåt!
MÅNGA jobberbjudanden från båda mina jobb,
jag får pengarpengarpengar!
Och senare idag så köpte jag en helt egen systemkamera!
Canon 550D!!!!!
Jag kan använda den imorgon då batteriet laddat klart.
Jag längtar så sjukt mycket!!
Och då jag trodde att dagen var som bäst så blev den bättre..
Det var norrsken ute idag!
Det är så vackert!
och dansträningen var bra också!
en ny kille som är hur duktig som helst
(fast inte tränat på två år) kom dit idag.
rolig att dansa med (fast lite ringrostig)
Jag vill inte att dagen ska ta slut!!

RSS 2.0